Olia Intermediair

Wij zijn Olia intermediair. Een informeel en gedreven uitzendbureau, dat zich vanaf 2007 actief bezig houdt met het realiseren van de juiste match tussen bedrijven en kandidaten.

Onze kracht ligt in het meedenken met beide partijen. Dat doen wij door met onze visie en ideeën buiten de kaders te treden, om zo tot het beste resultaat te komen. Wij helpen onze opdrachtgevers aan betrouwbaar en gemotiveerd personeel, vanuit zowel binnen- als buiten de EU. Daarbij worden onze uitzendkrachten bij hun (tijdelijke) verhuizing naar Nederland door ons begeleid.

TEAM
Hallo ik ben Cebas, ik werk sinds 2021 bij Olia, het is mijn missie om de best passende werkgever te vinden voor onze gemotiveerde medewerkers. Hiervoor benader ik bedrijven met potentiële projecten en onderhoud ik nauw contact met hen om te zorgen dat de samenwerking vlekkeloos verloopt.
Cebas den Daas
Accountmanager
Hallo, Ik ben Falco en sinds 2021 werkzaam bij Olia Intermediair. Binnen het bedrijf denk ik mee met onze opdrachtgevers en hoe we deze het beste van dienst kunnen zijn. De juiste match vinden tussen werkgever en werknemer is niet altijd makkelijk, maar wel altijd een uitdaging. Hierdoor blijven mijn collega’s en ik altijd gemotiveerd. Net als onze werknemers!
Falco Erich
Accountmanager
Hi everyone, my name is Andreea. Since February 2020 I work at Olia intermediair in Romania as consultant. I recruit personel, advise them about the jobs in Holland and coach them to succeed a match with our clients in the Netherlands.
Andreea Stoian
Intercedent
Hello, I am Razvan and I work since 2019 at Olia. I work jobconsultant in Romania and the Netherlands as. My job is to advise jobseekers in Romania about the working conditions in the Netherlands and advise Olia about our job seekers in Romania.
Razvan Kian
Intercedent
Hi, my name is Mehdi Baksh. I am the recruitment manager of Olia Intermediair for the middle east. I fields are in the UAE, Iran and Turkey. I work with recruiters in the middle east to find talented candidates and accompany them with their preparation to meet their future employer.
Mahdi Baksh
Recruitment manager
Hi, ik ben Reza. Ik ben de eindverantwoordelijke van Olia intermediair. Met trots werk ik samen met de geweldige team van Olia om iedere dag een toegevoegde waarde te betekenen voor onze btetrokkenen.
Reza Oliai
Directeur