Na een vacature uitgezet te hebben ben ik benaderd door Olia intermediair. Zij beweerden mij eventueel zelfs gratis van dienst te kunnen zijn. Mijn vraag was natuurlijk wat het addertje onder de gras was en daar wilden ze natuurlijk een afspraak voor maken om het uit te leggen.
Een addertje was er gelukkig niet. Het enige wat ik moest doen is iemand zonder ervaring de kans te geven om bij mij te werken en een opleiding daarnaast te volgen.
Ik ben blij dat ik daarvoor gekozen heb. De kandidaat is namelijk extra gemotiveerd en ik hoef inderdaad niks te betalen voor de dienstverlening van Olia Intermediair.

“…addertje onder het gras…”

I-Kozijn te Amersfoort.

Wat ik fijn vind aan de manier van werken van Olia intermediair is de persoonlijke benadering die zij met ons als opdrachtgever hebben maar ook met de werknemer.
Bij eventuele vragen of problemen zitten ze er direct bovenop. Ze nemen niet alleen de administratieve verantwoordelijkheden over maar staan je ook bij met bemiddeling waar nodig.
“…persoonlijke benadering…”

Van der Velden Rioleringbeheer te Amsterdam.

Vanwege groei ontstond er bij ons de behoefte aan een nieuwe kracht, het liefst met zo min mogelijk verplichtingen. Olia intermediair kon ons hierbij helpen.
Zij voerden voor ons de werving en selectie uit en daarbij werd alle papierwerk door hun geregeld. Ik heb geen verplichtingen tegenover de nieuwe personeelslid, maar mag hem na een overeengekomen periode gratis overnemen.

“…geen verplichtingen…”

Sportcenter Ramdas te Leiden.