Over ons

Wie zijn wij en wat doen wij?
Wij zijn OLIA intermediair. Sinds 2008 positioneren wij ons als een spil tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Het valt op dat juist nu de arbeidsmarkt een gevoelige onderwerp in de samenleving is, de behoefte aan advies op maat is toegenomen.
OLIA intermediair kan samen met u uw behoefte in kaart brengen en waar nodig advies uitbrengen. Wij denken altijd actief met u mee om uw doelen te realiseren.

Onze diensten:
Naast onze standaard werving en selectie diensten analyseren wij ook de arbeidsmarkt. Wij geloven namelijk dat ondanks de hoge werkloosheid op de arbeidsmarkt er nog veel kansen liggen. Echter ontbreekt er een partij zijn die realistisch op deze kwestie in kan spelen. Wij als OLIA intermediair spelen hier op in door de werkzoekenden en bedrijven met behoefte aan personeel, die in beginsel weinig raakvlakken met elkaar hebben, bij elkaar te brengen en mogelijkheden te creëren om een mooie match tussen beide partijen te realiseren.

Ons onderscheidend vermogen:
Creativiteit. In economisch minder goede tijden neigen ondernemers ernaar zich meer creatief op te stellen. Olia intermediair ondersteunt de ondernemers bij het ‘out of the box’ denken en het aanpakken van hun uitdagingen op het gebied van personeel.

Onze houding:
Onmogelijkheden bestaan, maar ze komen altijd samen met alternatieven.

Ons karakter:
Transparant

Onze doelstelling:
Gezamelijk succes